Client and Autoupdater don't work

brick-bieI
Joined 15/04/2017
Posts 1583
04:43 PM 15/04/2019
It just open for 10 seconds, then install the player/workshop in Appdata and then closes.
When I try to play something again it opens for 3 seconds then closes.
Also my computer is 64 bits

I already reinstalled it 22 times and it still don't work


(I noticed if you open the workshop and the player in Appdata, it runs fine, so maybe the problem is in the Autoupdater)

[huh] Ghost Face
Joined 25/02/2019
Posts 6610
04:44 PM 15/04/2019
ok

[CS] Tylorfoot
Joined 03/06/2017
Posts 1863
05:00 PM 15/04/2019
try forcefully closing the AutoUpdater in task manager next time you try to run a game

brick-bieI
Joined 15/04/2017
Posts 1583
05:39 PM 15/04/2019
Quote from Tylorfoot , 05:00 PM 15/04/2019
try forcefully closing the AutoUpdater in task manager next time you try to run a game
I tried to do that and nothing happened

brick-bieI
Joined 15/04/2017
Posts 1583
04:39 PM 16/04/2019
bump...

brick-bieI
Joined 15/04/2017
Posts 1583
05:49 PM 16/04/2019
someone pls help me

Sport
Joined 17/04/2017
Posts 867
09:54 PM 16/04/2019
I have the exact same problem

my guess is that client works on 32 bits or 86 bits only

Sport
Joined 17/04/2017
Posts 867
07:59 PM 17/04/2019
edit: it says it only works for 64 bits but I have 64 bits and runned in past but cant run it now.

brick-bieI
Joined 15/04/2017
Posts 1583
08:04 PM 17/04/2019
Quote from Sport , 07:59 PM 17/04/2019
edit: it says it only works for 64 bits but I have 64 bits and runned in past but cant run it now.
the same thing happened to me

I had to use my brother's pc to play the egg hunt
1